COMMISSIES

 Sponsorcommissie:

 Het bouwen van een praalwagen kost veel tijd, energie, maar bovenal veel geld. Sponsoring is een belangrijke inkomstenbron voor onze wagenbouwvereniging. Dit is in de loop der jaren zelfs steeds voornamer geworden, aangezien er hoogwaardigere materialen gebruikt worden om zo de kwaliteit van de wagen elk jaar weer te verbeteren. Sponsoring van de ondernemers zorgt er voor dat we de contributie voor onze leden zo laag mogelijk houden, zodat onze ‘’jongeren’’ verenging geen financiële drempel heeft. 

Het werven van nieuwe sponsoren en het beheren van bestaande sponsorrelaties is een taak van onze sponsorcommissie. Deze commissie bestaat uit diverse leden die, vaak in 2-tal, op pad gaan om sponsoren te werven. Binnen de sponsorcommissie hebben we een vertegenwoordiger die het administratieve gedeelte verzorgt en verantwoording aflegt aan het bestuur. 

Ondernemers uit Rossum en omstreken bewijzen onze vereniging een geweldige dienst door financiële ofwel materiële steun te bieden. Wij hebben diverse sponsorpakketten om zo de aard en de omvang van de sponsoring af te stemmen met de ondernemers. Ook is het mogelijk sponsoring te doen op basis van individuele wensen. Binnen ons sponsorbeleid staat centraal dat wij als verenging echt iets voor onze sponsoren terug willen doen. Te denken valt hierbij aan het bijdragen van de naamsbekendheid door reclame op diverse wijze, afname van producten en diensten, contact met leden en andere bedrijven en uiteraard een uitnodiging (incl. consumpties) voor onze opendag.  

Wij staan altijd open voor suggesties of opmerkingen die ons kunnen helpen om ons sponsorbeleid te verbeteren. Heeft u ideeën of wensen omtrent sponsoring of wilt u graag sponsor worden van onze wagenbouwvereniging? Neem dan gerust contact met ons op 

 

 

Kledingcommissie:

 

De kledingcommissie bestaat uit een aantal leden hard werken om alle leden in een goed pak te krijgen. 

Zodra het thema gekozen is begint deze commissie met werken. Allereerst moet een goed een idee ontstaan over hoe de pakken van de loopgroep eruit moet gaan zien. Nadat dit bekend is wordt er een voorbeeldpak gemaakt. Dit pak moet qua materiaal binnen een bepaald budget blijven.

Is na heel wat aanpassingen en overleg het juiste voorbeeldpak ontstaan, dan moet een naaibeschrijving op papier komen.

Dit alles kost veel tijd en werk.

2017 was het eerste jaar dat de loopgroep zelf hun pak niet meer in elkaar hoefde te zetten. 

De kledingcommissie heeft in dat jaar alle pakken voor de leden zelf in elkaar gezet. 

Wil je komend jaar deze commissie helpen neem dan gerust contact met de vereniging op via het mailadres op deze site. 

Je kunt helpen met: 
- het knippen van de stof

- het spelden van stofdelen aan elkaar

- het aan elkaar naaien van stofdelen

- strijken van bepaalde onderdelen van de pakken

 

 

 

© 2017 de Keurnmeaiers.

Please publish modules in offcanvas position.